Vanaf mijn balkon

Geplaatst door: edward3nl op 15-03-19

Het was een zwoele zomeravond. De zon stond op het punt onder te gaan en we zaten op mijn balkon. Je lag lui in een stoel met je benen half opgetrokken onder je billen. Je korte strakke T-shirt hield je tieten gevangen en erdoorheen priemden twee opstandige puntige tepels. Je ogen waren gesloten en je was blijkbaar weggedoezeld. Ik liet mijn blik over je lichaam glijden en zag dat je onder je korte rok niets droeg. Ik legde mijn boek neer en ging naar binnen om een pilsje te pakken uit de koelkast. Toen ik weer naar buiten kwam zag ik aan de overkant door een openstaand raam een vrouw zichzelf afdrogen. De afstand tussen het balkon waar ik stond en het openstaande raam zal ongeveer tien meter zijn geweest aangezien de huizen in deze volksbuurt nogal dicht op elkaar waren gebouwd. Ik bleef staan kijken en blijkbaar voelde ze mijn blikken op haar gericht want ze keek op. Zonder zich aan mij te storen ging ze verder met zichzelf af te drogen. Terwijl ze dat deed blijf ze me aankijken en bevochtigde ze met haar tong haar lippen. Haar handdoek had ze nu vast aan beide uiteinden, één hand voor en één hand achter en haalde deze tussen haar dijen heen en weer, waarbij ongetwijfeld haar klit behoorlijk werd gestimuleerd. Haar bewegingen lieten blijken dat ze hier behoorlijk geil van werd. Met haar benen licht gespreid en iets door haar knieën zag ik hoe ze wulps de handdoek steeds

sneller heen en weer haalde van achter naar voren. Toen trok ze deze strak tussen haar kruis en zag ik dat ze haar lendenen in een golvende beweging van voor naar achteren bewoog. Ze stopte en keek weer in mijn richting. Blijkbaar wond het haar op door een vreemde te worden gadegeslagen en de inbreuk op haar privacy haar niet deerde. Integendeel. Ik zag nu dat ze het ene uiteinde van de handdoek aan de deurknop begon vast te knopen. Ze keek me geil aan toen ze opnieuw die handdoek tussen haar sleuf liet glijden. Nu strak gespannen tussen de deurknop en haar beide handen zag ik dat ze haar kale kut met stotende bewegingen langs de ruwe stof van de handdoek heen en weer haalde. Ik zag een grimas van geilheid op haar gezicht en al vrij snel zag ik dat ze trillend op haar benen en schokkend met haar bekken met ongecontroleerde bewegingen haar hoogtepunt bereikte, waarbij ze mij met geopende mond en haar tong half uit haar mond weer aankeek. Hoe opwindend was dit beeld. Ik keek terug, streek met mijn hand over mijn lul, die de stof van mijn spijkerbroek behoorlijk deed spannen. Door geilheid overmand ritste ik mijn broek open. Na ook de bovenste knoop te hebben losgemaakt en de rand van mijn slip naar beneden duwde, sprong mijn flinke erectie naar buiten. Een heerlijk bevrijdend gevoel. Mijn hand sloot zich om mijn kloppende lid en ik begon met langzame bewegingen mijn voorhuid heen en weer te halen. De kop van mijn lul strak gespannen en glinsterend van het voorvocht. Ik zag hoe de vrouw even bleef staan kijken naar mijn handelingen en daarna uit mijn zicht verdween toen ze het vertrek verliet. In de belendende kamer zag ik het licht aangaan., waarschijnlijk de slaapkamer. De gordijnen waren gesloten. Helaas gunde ze me blijkbaar niet meer dan ze al had laten zien.

Maar net toen ik op het punt stond om me om te draaien om weer te gaan zitten, zag ik haar gordijn bewegen, waarna haar gezicht verscheen. Haar zwarte korte haar had ze strak naar achteren gekamd. Toen verdween ze weer achter het gordijn. Het was inmiddels donker, waardoor de omtrekken van haar lichaam door het schemerlicht in haar kamer op het gordijn werden geprojecteerd. Haar weelderige vormen lieten niets aan de verbeelding over. Plots hoorde ik door het geopende raam klanken van muziek, Zuid-Amerikaans. Ze bewoog zich wulps op het ritme van de opzwepende klanken. Ik begon wat sneller te ademen door haar geile bewegingen en ik voelde mijn lul in mijn vuist kloppen en zich nog meer verharden.
Plotseling trok ze beide gordijnen met een ruk open en daar stond ze in volle glorie in al haar geile naaktheid. In haar hand had ze een fles met slaolie waarvan ze de rode dop had afgeschroefd en deze hield ze tussen haar lippen. Ze liet wat olie op haar hand druipen en begon vervolgens haar armen in te smeren met langzame bewegingen. Daarna pakte ze de fles en goot een behoorlijke scheut over haar volle blanke tieten, waarna ze deze begon in te wrijven en te kneden en daarbij af en toe aan haar tepels trok, ze oprekte. Vervolgens gleed haar ene hand over haar navel en vervolgde zijn weg naar beneden. Met een wulpse beweging zag ik haar vinger door haar schaamlippen glijden. Die griet stond zich zelf helemaal op te geilen. Met gespreide benen stond ze haar kut met haar hand met slaolie te bevochtigen en in haar andere hand had ze nog steeds de nog half gevulde fles. Ze spreidde haar schaamlippen, sloeg een paar keer met haar platte hand op haar klit en drukte toen met beide handen de hals van de fles tegen haar opening. Langzaam zag ik de fles tot de helft in haar neukvlees verdwijnen. Ik kreeg het Spaans benauwd en omklemde met kracht de schacht van mijn kloppende pik en rukte er een paar keer heftig aan. Trok het vel over mijn eikel en daarna strak terug tegen mijn kloten aan. Blijkbaar raakte ze hierdoor behoorlijk opgewonden, want haar tong hing geil half uit haar mond terwijl haar handen de fles stevig omklemden en ze deze in snelle pompende bewegingen in en uit haar kut op en neer haalde. Ik liep snel naar binnen en pakte mijn camera, waarna ik snel weer mijn plaats op het balkon innam en inzoomde op dat geile wijf. Ik kon nu duidelijk zien hoe haar schaamlippen zich hadden vastgezogen om de hals van de fles. Glinsterend, nat van haar kutvocht en van de slaolie.

Steeds sneller golfden haar heupen heen en weer. Af en toe stopte ze en zag ik hoe ze de fles diep naar binnen duwde en hem er langzaam weer uit trok, blijkbaar om haar orgasme uit te stellen om zo lang mogelijk te genieten van mijn geile blikken. Tot het moment dat ze het niet langer meer kon tegenhouden. Geen macht meer over haar onderlichaam zag ik hoe ze met ongeremde en ongecontroleerde neukbewegingen haar bekken naar voren wierp over de hals van de fles en zag hoe ze op het moment van haar orgasme verkrampt, half door de knieën met gespreide benen haar genot door haar lijf liet sidderen om vervolgens met een harde kreet al schokkend achterover in elkaar te zakken op haar bed. De fles vulde nu bijna in zijn volle lengte haar opening.
Dit alles had ik vastgelegd op video en mijn lul stond te steigeren van geilheid. Ik draaide me om en zag dat je nog sliep. Ik was echter zo geil, dat ik mijn zaadlozing amper kon bedwingen. Ik pakte je hoofd beet en propte mijn steigerende lul in je halfgeopende mond. Je schrok wakker en keek me met wijd opengesperde ogen aan, je mond gesnoerd door mijn geslacht, waarvan de eikel diep in je keel doordrong, waardoor je kokkende geluiden maakte. In paniek probeerde je je te verlossen van mijn dikke lul. Ik voelde hoe mijn eikel langs je huig zich diep in je keel boorde. Je kneep in mijn kloten, maar de pijn die dat veroorzaakte verhevigde mijn bewegingen en ik kwam schokkend klaar op je huig, mijn sperma diep in je keel spuitend.
Je was inmiddels geheel bewust wat je overkwam en kokhalzend vloeide mijn sperma uit jouw mondhoeken, mijn lul nog steeds in die geile bek van je. Je tong likte het sperma van mijn eikel en met je rechterhand veegde je het geile vocht vanuit je mondhoeken en likte onder gekreun je vingers af. Dit alles had je natuurlijk behoorlijk opgewonden en ik zag dat je met je andere hand je klit al aan het bewerken was. Je wreef met snelle draaiende bewegingen hard over je klit, waarvan ik zag dat deze was gezwollen tot een behoorlijke rode knobbel, zo groot als een knikker, die parmantig de kop opstak tussen je dampende schaamlippen. Ik had me opgericht en liet me van de stoel glijden, waarna ik tegen de balustrade van het balkon aanleunde en probeerde mijn lul weer stijf te trekken. Jij lag met wijd gespreide benen elk op een armleuning van de tuinstoel je kut nog steeds te bewerken. Ik zag je billen in ritmische bewegingen samenknijpen en je kaalgeschoren venusheuvel op en neer duwen iedere keer als je twee vingers tussen je schaamlippen naar binnen duwde.

Je hand ging steeds sneller op en neer en ik zag dat je orgasme naderde. Met je ogen op mijn inmiddels weer gezwollen stijve paal gericht zag ik je hand razendsnel in je kut heen en weer raggen. Toen hield je het niet meer …… "Kom hier…… kom en grijp mijn klit .. trek er aan .. hard en ruw, bijt in die dikke prammen van me en stoot die dikke lul diep naar binnen… ik wil dat je me neemt … hard en wild " Ik liet me tussen je slanke dijen vallen en propte mijn steigerende pik tussen je schaamlippen en stootte ruw mijn gezwollen geslacht in je schede naar binnen. "Aaaah…. Jaaaa…. Oooooooohhh … kut kut kut…. Neuk me… ram die paal van je in mijn koker ….geile beer…aaaargh. Als een bezetene ramde ik mijn harde lid in en uit je gapende neukvlees en beukte wild in op je kut, mijn schaambeen tegen de jouwe, tegen je klit. Je omklemde mijn billen met je dijen, je armen rond mijn nek en ving mijn harde, ruwe stoten op met je kale natte kut. Ik voelde je vette kleverige kutlippen en je gezwollen klit tegen mijn schaambeen ieder keer als ik mijn enorme stijfheid in je snee porde. Met een krachtige stoot vulde ik je met mijn kolkende lading sperma, gutsend uit mijn lul. Door de enorme hoeveelheid droop het langs je dijen naar beneden langs je billen op de tuinstoel, mijn kloten nat door mijn zaadlozing.
Waanzin… je schokte je naar het ultieme, waarna ook jij met een luide kreet tegen mijn lul opklom en met gekromde rug en jankend van opperste geilheid je orgasme bereikte.
Uitgeput gleed ik met mijn half stijve lul uit je vagina. Je stond moeizaam op en ik zag mijn sperma uit je neukholte op de stenen vloer van het balkon druipen.
"Jeeeee…… wat was jij geil. Wat bezielde je eigenlijk? "Dat zal ik je wel eens laten zien", antwoordde ik, "als je weer in staat bent om mijn lul in je kut te ontvangen, want voorlopig zul je daar wel niet toe in staat zijn".
"Ik denk dat jij hem voorlopig niet meer omhoog krijgt, want mijn kut heeft hem behoorlijk weten leeg te zuigen", "We zullen het wel zien!" en ik wendde onopvallend mijn blik af naar de overkant. Daar zag ik nog net een glimp van de vrouw, die verdween achter de gordijnen van haar slaapkamerraam.
Zij moet ongetwijfeld bij het zien van mijn ongeremde seksuele drift, die ik op mijn vriendin had botgevierd, meerdere keren zijn klaargekomen en wie weet wel gewenst dat zij het was die in de tuinstoel hier had gelegen. Ik nam mij voor om bij de eerstvolgende gelegenheid daar achter te komen.

3562 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.