Mijn meester

Geplaatst door: hoer-van-mijn-meester op 13-03-19

Sinds enige tijd begon ik steeds meer fantasieën te krijgen over dominante mannen. Er volgde een avontuur van chatten, echter op een of andere manier was het niet mijn ding. Dominante mannen genoeg, echter maar weinig die ook nog een greintje respect er op na hielden. Tot ik een tijdje terug mijn meester leerde kennen. Er was vrijwel direct een klik, we deelden onze wensen en taboes en die leken redelijk overeen te komen, en niet lang daarna zat ik met hem in een skype gesprek, nou ja gesprek... Hij vertelde mij dat hij mij graag wilde gebruiken voor zijn lusten en ik daarbij zijn opdrachten uit zou moeten voeren en ook dat maakte mij alleen maar geiler. Ik voerde dan ook al zijn opdrachten uit die ik van hem kreeg variërend van mij zelf voor hem klaar vingeren en met mijn tieten spelen tot het plaatsen van wasknijpers en ga zo maar door. Het duurde dan ook niet lang voor hij mij de opdracht gaf om voor hem ook met andere mannen te chatten en te skypen om mij voor te bereiden op mijn taak voor hem, uiteindelijk zijn geile slaafse hoer worden. En eerlijk gezegd maakte deze gedachte mij alleen maar geiler. 
Ook opdrachten als loop door het park draag geen alleen je touwharnas en halsband, draag hierbij een broek met open kruis en een jas, en stuur foto's als bewijs. Ik kan jullie vertellen, het gaf mij een ontzettend natte kut. Het is niet zo dat ik graag betrapt wordt, echter de spanning dat het mogelijk is geeft mij een aardige sensatie, en met regelmaat vingerde ik mij zelf dan ook klaar op de gedachte dat iemand mij zou betrappen, mij zou betasten en mij op mijn knieën zou dwingen om hem te moeten pijpen en al zijn zaad over mijn tieten zou spuiten. Maar al snel liet mijn meester weten dat ik er niet voor mijn lusten was... Er kwam een restrictie op klaarkomen, misschien wel de ergste straf die je mij kunt geven!

Ik kreeg de opdracht om de hele dag door met een natte kut te moeten lopen, botergeil te zijn en beschikbaar te zijn voor zijn lusten, of als hij dit wilt voor de lusten van anderen. En zelfs in de skype gesprekken met anderen ben ik er voor hun lust en blijft de restrictie op klaarkomen staan.

Pas terug kreeg ik echter een e-mail van hem. Hij was anders dan andere mails, ik kon mijn vinger er niet helemaal opleggen, maar ik had zeer sterk het gevoel hem eindelijk te gaan ontmoeten:

Geile hoer,

Morgen rond 17u pak je de bus richting Brunssumerheide! touwharnas, halsband, butplug, broek met open kruis, jas. Je neemt een tas mee waar je het volgende instopt: Dildo, touw, blinddoek. Als je uit de bus stapt loop je naar de rustige plek waar je over sprak, je kijkt niet achterom! Hier ga je op dat bankje van je zitten met je benen wijd, beter gezegd, een been houd je op de grond, de andere voet zet je op het bankje zodat er zicht is op je kruis. Je blijft zo zitten, ongeacht wat er gebeurd!  je jas zet je met 2 knoopjes open zodat je halsband en een deel van je tieten zichtbaar is! Houd je telefoon bij de hand, verdere opdrachten volgen per app!

Je Meester

De volgende dag stapte ik vol spanning in de bus, tot dus ver heb ik alleen nog chat en skype contacten gehad met mannen, en de zenuwen gierden door mijn lijf. Zoals afgesproken liep ik naar de plek, af en toe probeerde ik stiekem om te kijken, maar kon niets vreemds herkennen. Ik bemerkte een lichte teleurstelling bij mij zelf, misschien komt hij toch niet en wil hij gewoon dat ik foto's ga maken en die naar hem doorstuur, bedenk ik nog.
Ik neem plaats op het bankje, even kijk ik om mij heen of ik niemand zie, maar al snel voer ik mijn opdracht uit. Een voet op de bank, een op de grond en maak de twee bovenste knoopjes van mijn jas los. 
Mijn telefoon gaat en het is mijn Meester:
"Zo teefje, zit je al?" vraagt hij. "Ja Meester, zoals u aangaf, een been op de bank en een op de grond, mijn kut is zichtbaar nu, ook de bovenste twee knopen van mijn jas zijn open nu en mijn halsband en tieten zijn zichtbaar." Zeg ik gewillig. "Mooi, stop een vinger in je kut en voel hoe nat hij is, lik je vinger schoon!" Braaf voer ik mijn opdracht uit, maar op het moment dat ik mijn vinger in mijn mond stop zie ik iemand aan komen lopen. Aan het postuur te zien is het niet mijn meester en mijn hart bonst in mijn keel. "Er komt iemand aan meester." Zeg ik, terwijl de spanning in mijn stem hoorbaar is. "Mooi, zitten blijven zoals je zit!" Zegt hij geamuseerd. "Maar Meester, dit kan echt niet!" Zeg ik nog. "Je hebt mij gehoord toch!" Ik val even stil en ik zie hoe de wandelaar dichterbij komt. Ik weet zeker dat hij mijn tieten heeft gezien, bij het voorbij lopen heeft hij volledig zicht, niet alleen op mijn tieten, maar ook nog op mijn natte kut. "Goed uitzicht, je hebt er vast niets op tegen als ik er even bij kom zitten?" Zegt de man terwijl hij naast mij komt zitten. Ik ben er stil van, maar durf mij ook niet te bewegen. Het maakt mij ongemakkelijk maar geil tegelijk, dus ik besluit mij maar weer te concentreren op mijn telefoongesprek. "Hij zit nu naast je hoor ik?" vraagt mijn meester "Klopt" antwoord ik kort. "Zet mij eens op speaker zodat hij mij kan horen!" Nog meer beginnen de zenuwen door mijn lijf te gieren. Ik wil graag gebruikt worden door mijn eigen meester en nu zit ik naast een wildvreemde die mij geil zit te bekijken. Ik kan het hem, gezien mijn positie, ook niet kwalijk nemen ook. En nu wil mijn meester ook nog dat ik hem op speaker zet zodat deze vreemde hem kan horen? Mijn geilheid overwint en braaf geef ik gehoor aan mijn meester.

"Ik hoor dat je naast mijn slaafse hoer zit, bevalt het uitzicht een beetje?" vraagt hij aan de man. De man kijkt even vreemd, maar geeft al snel antwoord. "Klopt, zit er lekker bij, ziet er goed uit, heb meteen een stijve in mijn broek!" Zegt de man. "Wil je mij een plezier doen?" Vraagt mijn meester aan de man. "Ligt er aan wat" hoor ik de man zeggen terwijl hij zijn stijve lul goed legt. "Wil je voor mij even checken of die tieten een beetje stevig in zijn touwharnas zitten en even checken of die hoer wel nat genoeg is?" "Met plezier!" Zegt de man geamuseerd terwijl zijn hand onder mijn jas verdwijnt. Zijn hand gaat langzaam van mijn ene naar de andere tiet, vervolgens neemt hij een van mijn borsten in zijn hand en knijpt er even ferm in, vervolgens verdwijnen er twee vingers tegelijkertijd door het gat in mijn broek in mijn kut. Met gemak gaan er 2 vingers in mijn natte kut en begint hij mij ruw te vingeren. "Wat een geile hoer" zegt de man tegen mijn meester "drijfnatte kut en tieten staan lekker stevig in dat harnas. Het liefst zou ik mijn tanden in die geile tepels zetten!" Zegt de man geil. Ik geneer mij om mij te laten betasten door een vreemde, maar tegelijkertijd maakt het mij boter geil! "Gewoon lekker doen, bijt maar eens flink in die tepels! Zoals je merkt wordt die teef er alleen maar geiler van dus zorg er voor dat hij niet klaar gaat komen!" Spreekt mijn meester. Terwijl hij met zijn vingers mijn klit masseert buigt hij voorover en maakt nog een knoop van mijn jas open en neemt mijn tepels in zijn mond. Hij begint er rustig aan te zuigen en onverwachts bijt hij er hard in. Een scheut van pijn en genot gaat er door mij heen en ik kan een kreun niet onderdrukken. Zijn hand verdwijnt echter uit mijn broek en hij begint aan zijn pik te trekken. "Hmmm wat een heerlijke hoer heeft u, ik neem aan dat je er geen bezwaar tegen hebt als ik mij zelf klaartrek?" zegt de man. "Natuurlijk niet, maar ik heb een beter idee! Hoertje, ik wil dat je op je knieën voor de man gaat zitten en je jas open maakt zodat hij goed zicht heeft op je tieten. Jij gaat hem klaar trekken en zorgt er voor dat hij over je tieten heen spuit!" Zegt mijn meester. De man gaat met zijn benen wijd op de bank zitten en ik neem op mijn knieën voor hem plaats en omsluit zijn pik met mijn hand. Mijn jas open zodat hij zicht heeft op mijn tieten waar hij zo nu en dan hard in knijpt. Het duurt niet lang voor zijn lul begint te zwellen en hij zijn zaad over mijn tieten spuit. De man bedankt mijn meester en vertrekt zoals hij gekomen is. "zo teefje, weer op de bank en in je positie, jas weer alleen bovenste 2 knoopjes, blinddoek jezelf en zwijg, als er iemand aan komt, blijf je zitten, als er iemand aan je zit laat je dat toe en laat je je leiden, ook dan spreek je niet!" Spreekt hij. 

Ik pak de blinddoek uit de tas en doe deze om, vervolgens ga ik weer terug in positie zitten. Het lijkt voor mijn gevoel alsof ik er uren zit, echter in werkelijkheid is het niet meer dan een paar minuten voor ik geritsel hoor. Het lijkt alsof er iemand aan komt en mijn hart bonst weer in mijn keel. Was dit met de man van net afgesproken of een toevallige voorbijganger? Gaan er meer vreemde mannen komen of komt mijn meester misschien toch nog zelf. Heeft hij dit geregeld of is het allemaal toeval? Er gaat van alles door mij heen, maar toch laat ik alles gebeuren. Ik hoor en voel dat er nu iemand achter mij staat en niet lang daarna voel ik hoe een paar handen door mijn jas naar beneden glijden. over mijn tieten, over mijn buik. Ik merk en hoor hoe de drukknopen van mijn jas een voor een open springen bij het naar beneden glijden van zijn handen en al snel gaat hij weer naar boven en omsluit beide tieten. Er wordt hard in geknepen en ik besluit mij over te geven aan alles wat er gebeurd. Mijn meester staat nog steeds op speaker, echter ik hoor hem niet meer. Even gaat er door mij heen dat de verbinding misschien verbroken is, of dat hij nog steeds zit te luisteren wat er gebeurd. Ferme mannenhanden knijpen nu hard in mijn tieten als een stuk vlees en niet lang daarna pakt hij mijn tepels met zijn vingers vast. Hij draait er aan terwijl hij er aan trekt wat mij een kreun van geilheid oplevert en een ontzettend natte kut. Niet lang daarna merk ik hoe hij mijn has uittrekt, mijn armen gaan naar achter en ik merk dat hij met het uittrekken van mijn jas mijn polsen vasthoudt. Ik hoor hoe er iets uit de zak gehaald wordt en niet snel daarna worden mijn polsen op mijn rug vastgemaakt. Gevolgd door iets wat klinkt en voelt als een riem die aan mijn halsband bevestigd wordt. De man loopt nu naar mijn voorkant en ik voel hoe er weer een paar vingers in mijn kut verdwijnen, soppend gaan zijn vingers in en uit mijn kut en over mijn klit, ik kreun van genot tot ik voel hoe hij de riem vastpakt en mij van het bankje afleidt op mijn knieën voor de bank. De man neemt plaats op de bank en ik hoor hoe zijn rits open gaat. Niet lang er na wordt zijn harde lid in mijn mond gedrukt en wordt ik van mijn blinddoek ontdaan. Tot mijn grote opluchting kijk ik nu in het gezicht van mijn meester. "Zo geil teefje van mij, nu wordt het tijd om je echt van mij te maken, we gaan er eerst voor zorgen dat mijn lul helemaal in dat pijpbekkie van jou gaat verdwijnen!" Zegt hij terwijl hij mij steeds verder over zijn pik trekt. Ik moet kokken en na een paar keer voel ik hoe er door het kokken tranen in mijn ogen komen en dat terwijl zijn pik er nog niet eens in zijn geheel in zit. Mijn kut wordt steeds natter, ik wordt nog geiler van het idee dat hij mij eindelijk gaat gebruiken voor zijn lusten. "Kom op teefje, laat je Meester maar eens voelen hoe geil je wordt om zijn pik te mogen pijpen. We gaan door tot hij helemaal in je keeltje past!" Zegt hij terwijl hij mij bij mijn haar grijpt en nog eens extra diep over zijn pik trekt. Ik zie dat er twee mannen aan komen lopen, en van schrik laat ik zijn pik uit mijn mond glijden terwijl ik hun kant op kijk. "Doorgaan, dit is waar je voor gemaakt bent smerige hoer, ik weet dat je het geil vindt!" Zegt hij terwijl hij zijn lul terug in mijn mond stopt. Dit keer zonder aarzelen tot aan zijn ballen waardoor ik nog harder ga kokken. "Dit is pijpen!" en hij beweegt mijn hoofd nog een paar keer flink hard op en neer terwijl hij  nu mijn mond hard door begint te neuken. De mannen nemen naast mijn meester plaats en ik zie hoe ook zij zich beginnen af te trekken. Af en toe houdt hij mijn hoofd nog even een paar tellen vast als hij tot aan zijn ballen in mijn kokkende pijpbek zit. Mijn kwijl maakt zijn lul lekker nat waardoor hij steeds beter en makkelijker in en uit mijn keeltje glijdt. "Goed zo dat is een braaf sletje, zorg er maar voor dat je meester lekker gaat spuiten!" Steeds wilder en harder begint hij mijn hoofd aan mijn haren op en neer te bewegen over zijn lul, en steeds harder begint hij mijn mond te neuken. Ik voel hoe zijn lul begint te zwellen. Snel haalt hij zijn pik uit mijn mond en spuit 3 grote stralen zaad over mijn gezicht. Ook de twee andere mannen staan nu op en komen naast mij staan, een voor een spuiten ook deze 2 mannen hun geile zaad in mijn gezicht en verdwijnen weer.

"Zo hoertje van mij, dit was pas het begin van vandaag. Je gezicht is er eindelijk van opgeknapt!"

3164 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.