Vakantie op Kreta

Wij waren op vakantie op Kreta mijn man Jo 56j en ik Lies 48j samen erg leuk. Wij hadden in ons leven alles goede zaak die veel opbracht, zo konden we elk jaar op vakantie gaan.  Lies hield van de warmte water en strand, ik eerder avontuurlijker. Dit jaar zou de lies haar zin zijn wat ik ook wel leuk vond. De tweede dag lagen we aan het zwembad van het hotel dat 18 plus was dus geen kids en geen jeugd. Er was die morgen niet echt veel volk wat zwemmers en wat zonnebaders, tot lies een zwarte man in de gaten kreeg zeker twee meter lang. Die was echt Gitzwart blonk als een spiegel. Wat ik had gezien zei lies heeft jo niet gezien die had zo een mini zwembroekje aan waarin zijn lul zijn grote lul duidelijk stond afgebeeld. Dan kreeg jo hem ook in de gaten, ik zat echt te staren naar die lul die nog groter werd. Dan zei mijn man moet ik gaan vragen, mag ik mij laten neuken door hem dan. Oké vond jo maar ik wil het zien gebeuren. Ik trok naar die vent en vroeg hem of hij mij vrouwtje deze namiddag wilde neuken, hij stond op bekeek Lies eens en zei oké voor die daar doe ik het voor 50 euro per orgasme dat ik haar geef. Het liefste van al had ik hem een muilpeer gegeven dat hij dagen niet kon eten de smeerlap. Maar de afspraak was gezet en we gingen naar de slaapkamer hij kleedde mij helemaal uit legde zorgvuldig mijn bikini en handdoek op zij. Nam mij op legde mij op bed hij deed mijn benen ver open zo zag hij mijn kaal geschoren kut, die hij begon te likken ik zat bijna onmiddellijk tegen een orgasme aan.

Hij wachtte nog effen en viel dan aan op mijn kut in now time kwam ik schreeuwend klaar, dan zij jo daar gaat mijn eerste 50 euro.     Maar meneer was niet voldaan en ik helemaal niet ik ben die slurf beginnen pijpen als een gek. Hij spoot mijn keel mond gezicht en mijn borsten van die hete mannen pretpap vol.  Ik dacht die gaat nu we stoppen, mis gedacht hij legde mij op mijn rug met mij benen in zijn nek. Hij nam bezit van mij in een haal zette hij die 25cm tot achteraan tegen mijn baarmoeder in mijn buik, zo geil weer kwam ik schreeuwend klaar onder hem. Maar hij niet die ragde gewoon verder door in mijn buik en weer spoot hij zijn zak leeg in mij. Dan zegt hij stilletjes tegen mij zonder dat jo het kon horen, nu gaan we voor het echte werk. Ik moest op mijn kniën gaan zitten mijn borsten op de matras veel glijmiddel in mijn poes, duwde hij zijn worst in mijn kont eerst was het wat pijnlijk maar daarna zo geil echt ik ben nooit zo geil afgeneukt weer kwam ik klaar met veel lawaai. Mijn man vond het wel genoeg zo maar ik wilde meer veel meer. Hij nam me mee onder de douche mijn rug tegen de muur mijn kniën trok hij omhoog zodat mijn kut openstond kreeg ik die 25cm er alweer in en niet zo zachtzinnig maar tamelijk brutaal en keihard. En weer voelde ik mijn vijfde orgasme aankomen en mijn blackbull neukte mij tot ik sterretjes zag maar hij pompte gewoon verder, ik hing in zijn nek als een slappe koord dan liet hij me op bed vallen kwam boven mij zitten rukte aan zijn worst zolang dat hij zijn sperma weer in mijn mond en gezicht spoot. Hij kleedde zich aan en vroeg aan Jo om af te rekenen 250 koste jo deze paring.

Toen hij weg was lag ik nog naakt op bed Jo was ondertussen ook geil en kroop op mij duwde zijn lul in mijn kut en neukte zich in now time klaar maar ik voelde niks van zijn klein piemeltje voelde wel een redelijke hoeveelheid sperma uit mijn kut lopen van mijn twee neukers. Ik weet wel als ik nog 23 of 24 dat ik andere oorden opzocht dan Jo.  Zeker black bulls met van die knapen van 25 cm tussen hun benen hebben hangen.

3885 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.