Sauna

Geplaatst door: suus1976 op 09-03-19

Op een regenachtige herfstdag twee jaar terug had ik mijn agenda voor die dag leeggemaakt, voelde me al een paar dagen niet optimaal. Tegen mijn assistente ik werk vandaag vanuit huis of niet, ik weet het nog niet zei ik lachend. Susan zei ze, neem een wellness dagje knap je zo heerlijk van op, lekker zweten in de sauna beetje massage drankje er bij heerlijk hoor, en als er wat is mail ik je wel. Meike is zo’n schat van een meid, net 19, een en al enthousiasme. Misschien doe ik dat wel zeg ik. In de auto na paar minuten besloten om het lekker te doen. Ik kom aanrijden en zie dat het niet druk is, gelukkig maar. Kleed me uit, badjas aan en loop eerst naar de bar, kopje koffie en even lekker lezen. Na een half uurtje komt de masseuse me halen, Kim een Aziatische jongedame van 155 hoog. Vriendelijk lacht ze en neemt mij mee, achter een scherm trek ik mijn badjas uit en wikkel een handdoekje om. Zegt u het maar vraagt ze, u heeft geen voorkeur massage opgegeven, en gebaart mij te gaan liggen. Nou Kim verras me maar glimlach ik en neem plaats.

Ze nam me goed onder handen, ik werd gekneed, gerekt, weer gekneed en voelde me heerlijk ontspannen worden. Ik draaide me om en zag haar even naar mijn grote borsten kijken terwijl ze een handdoekje over mijn schaamstreek legde. Tot mijn verbazing deed ze er ook een over mijn borsten, en ging vol overgave verder met kneden en rekken. Het voelde zo lekker, ik werd er gewoon slaperig van. Langzaam open ik mijn ogen, had dus liggen slapen, en kijk even om me heen. Handdoek is van mijn borsten, ik heb mijn benen iets uit elkaar, mijn tepels waren stijf en ik voelde me geil. Kim staat met haar rug naar mij toe haar handen te wassen. Dat was lekker dank je. Ze draait zich om en glimlacht breed, fijn dat u genoten heeft mevrouw. Ik sta langzaam op en loop naar het scherm om mijn badjas aan te doen. Wat week in de benen, een warme gloed over me heen en een natte poes. Ik kijk nog een keer naar Kim, die glimlachte vriendelijk terug, het lijkt wel of ze me klaar gemaakt heeft gaat het door mijn hoofd. Ook lekker grinnik ik in mezelf, jammer dat ik niet wakker was dan. 

Ik loop naar een leeg bubbelbad en stap er in, heerlijk, sluit mijn ogen en zak achterover. Ik hoor geschuifel en een meisjesstem vragen of ze er bij mogen. Ik kijk op en zeg ja natuurlijk hoor, plek zat. Een stelletje neemt vlug plaats, ik bekijk ze even en glimlach vriendelijk. Beide zo rond de 23 schatte ik, zak weer achterover en doe mijn ogen weer dicht. Ze zitten vlak naast elkaar en fluisterend te praten, niet storend in elk geval. Zij giechelt om iets wat hij zei en ik hoor een klein gilletje en niet doen joh. Heerlijk ondeugend bezig dus dacht ik, ik doe mijn ogen iets open, ver genoeg om wat te zien. Hij zat duidelijk naar mijn borsten te staren. Ik zie hem haar hand pakken, kijkt even om zich heen en legt hem ergens neer. Ik kon wel raden waar dat was, ze keek hem geil aan en ook even om zich heen. Die knul sloot zijn ogen en zij begon hem duidelijk af te trekken in bad. Ik moest inwendig er wel om lachen, allebei geil en ondeugend in het bubbelbad, hoe spannend is dat. Zij ging achterover zitten en ik zag hem duidelijk zijn hand naar haar benen doen, ze rilde even toen hij haar daar aanraakte. Beide schrokken duidelijk toen ik opstond, gaf ze een knipoog en glimlachte breed en stapte uit het bad. 

Na een frisse douche neem ik plaats in een stoomsauna, uit ervaring weet ik dat er hier bijna nooit mannen zitten. Zo ook vandaag, in mijn eentje neem ik plaats in een hoekje en hang loom achterover. Na een paar minuten gaat de deur op en het stelletje van het bubbelbad komt binnen. Ik kijk vriendelijk op, en ga weer achterover leunen met mijn ogen half dicht. Ik zie hem haar wat toefluisteren en beide kijken naar mijn borsten, hij streelt langzaam haar arm en beweegt richting haar borsten. Ze giechelen en houden mij in de gaten, hij knijpt zacht in haar tepels en zie haar geluidloos ohh zeggen. Die zaten elkaar op te geilen daar en die aanblik maakte mij ook geil. Hij bukt en likt haar tepels en borsten, ze legt haar hand op zijn hoofd en kreunt iets. Geschrokken stopt hij even en kijkt om zich heen, ik doe net of ik niets gemerkt heb en hou ze stiekem in de gaten. Ze laat haar hand onder zijn handdoek glijden en hij sluit genietend zijn ogen. Langzaam beweegt ze haar hand en kijkt mijn kant weer op. Ik knijp mijn dijen even flink tegen elkaar en voel mijn tepels hard worden.

Ze kijkt overduidelijk naar mijn harde tepels, ik open mijn ogen en kijk haar aan. Zonder enige twijfel bleef ze hem langzaam aftrekken. Ik glimlach en doe mijn benen van elkaar en ga iets wijdbeens zitten, ze hoefde geen moeite te doen om tussen mijn benen te kijken, maar mocht iemand binnenkomen zou die niets zien. Ze spreid zelf haar benen ook iets en haalt de handdoek van zijn schoot. Hmm hij had een heerlijke pik, een glad geschoren middelmaatje. Ik knipoog en streel mijn been kijkend naar zijn stijve en haar kutje. Ik wrijf langzaam over mijn eigen kutje en zie dat ze hetzelfde doet. Ik zette mijn benen wat verder uit elkaar en gunde hun een eerste klas uitzicht. Op dat moment keek hij ook weer op en keek aangenaam verrast. Ze tongen even en hij begint haar kutje te bewerken en zij bukt zich voorover. Kijkt mij aan en likt zijn eikel, mmm erg geil om te zien, langzaam begint ze hem te pijpen en hij vingert haar. Al kijkend ben ik mijzelf aan het vingeren en knijp geil in mijn tepels. Ze houd op met pijpen en kijkt geil mijn kant op, houd haar blik op mij gericht en klimt op zijn schoot. Duwt zijn stijve tegen haar kutje en laat zich er op zakken. 

Ze begint hem in een rap tempo te berijden, vanachter pakte hij haar borsten en bewerkte haar klitje. Ik was zeiknat en niet alleen van het zweet dat op mijn borsten en buik parelde. Twee vingers liet ik soepel mijn natte kutje inglijden en keek geboeid hoe die jonge knul zijn pik in haar jonge kutje gleed. Zweet glinsterde op haar borsten en buik en ze hijgde meer en meer. Kreunde zacht en huiverde even op zijn pik, hij begon nu omhoog te stoten, harder en harder en sneller en sneller. Ook hij stond op punt van komen. Ik bewerkte mijn eigen kutje met drie vingers en voelde het al gloeien. Hij gromde terwijl hij nog een keer omhoog stootte, zij kreunde weer terwijl hij in haar kwam. Nahijgend zat ze nog op zijn pik en beide keken naar mij. Ik naderde mijn hoogtepunt en kwam ook kreunend klaar, zoog nog even aan mijn eigen tepels, pakte mijn handdoek en liep langzaam naar ze toe. Dit is een openbare gelegenheid hoor, schaam jullie, knipoogde ik en liep weg naar de douche. Mijn spulletjes uit het kluisje gehaald en loop een kleedhokje in. Na me te hebben aangekleed zie ik het meisje bij de kluisjes, ik tik haar op haar schouder en geef haar mijn kaartje, knipoog en loop weg. 

4979 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.