Eenmalig

Geplaatst door: rob-bedoes op 09-03-19

Ik heb lang getwijfeld of ik dit zou delen of niet, vond het nogal een dingetje zeg maar. Pascalle had me meegenomen om wat te drinken. Na een tijdje leunt ze naar me toe en vraagt of ik zin heb in een trio, maar dit keer wou de man ook alles proberen. Ja shit zeg, ik ben absoluut niet bi of homo dus vond het nogal wat. Geen paniek lacht ze, als je dan besluit dat je niet wil is dat geen probleem, hij denkt er net zo over verteld ze me. Ok ik zou ook nog wat extra krijgen dit keer dus na enige twijfel en nadenken stemde ik er mee in. Ze gaf me zijn nummer, hij wilde eerst kennismaken voor dat het zou gebeuren. Rond 4uur bel ik hem en stel me voor, hij stelt voor om ergens af te spreken en even zo konden praten, zo gezegd zo gedaan. Rond half 8 kom ik bij het terras waar we afgesproken hadden, ik kijk even rond en zie een man redelijk nerveus kijken, dat zal hem zijn dacht ik. Inderdaad hij ziet mij en wenkt, ik neem plaats en hij stelt zich voor, Ruud 34jaar en best tenger. We praten over hoe en wat en spreken af voor vrijdagavond half 11.

Ruud doet open en gaat me voor, binnen zit Marga zijn vriendin op de bank te wachten. Beide redelijk zenuwachtig, na een kort praatje worden ze wat relaxter. Ik stel voor dat ze vast samen naar boven gaan, lekker beginnen en dan kom ik over paar minuten er bij. Ze knikken instemmend en verdwijnen naar hun slaapkamer. Ik krab nog eens achter mijn oor, ook ik twijfelde nog een beetje maar besloot toch te volgen. Boven aangekomen hoor ik uit hun kamer het nodige gekreun al, kijk even om de hoek en zie ze lekker bezig zijn. Ruud op zijn rug en Marga op hem, ze was hem duidelijk aan het pijpen en hij likte gulzig haar kutje. Ruud ziet me en gebaart er bij te komen en wijst op haar kutje, dit had hij al aangegeven aan mij, leek hem geil om te zien van dichtbij. Ik kleed me uit en rol een condoom om mijn harde, loop naar ze toe, Ruud spreidde haar lipjes, en ik duw mijn harde langzaam helemaal in haar. OOOWWW kreunt ze luid, fukkk wat lekker en kijkt geil over haar schouder. Langzaam stoot ik goed in haar natte kutje, met gesloten ogen kreunt ze en trekt langzaam aan Ruud zijn lul. Heel even schrok ik, terwijl ik naar voren stootte voelde ik ineens een tong over mijn ballen gaan. 

Ruud lag met open mond te kijken en stak zijn tong uit, twee keer toe likte hij mijn ballen in het voorbij gaan en daarna zoog hij aan mijn zak. Hij duwde me wat naar achter, mijn harde gleed uit Marga, ik voelde zijn hand voorzichtig mijn paal pakken en zoog hem zijn mond in. Wat onwennig lag hij zo even tot Marga ineens STOP riep. Geschrokken liet hij mijn paal los en beide keken we Marga aan, met een geile glimlach draaide ze zich om en ging naast Ruud liggen. Lieve schat van me, zei ze zacht, zal ik het je even voordoen. Ze gebaart me naar haar toe en begint het condoom af te doen en tegen Ruud: kijk schat pijpen doe je zonder, dan voel je die pik lekker in je mond. Langzaam zoog ze mijn harde haar mond in en zoog even goed stevig. Dat is voor hem ook lekkerder glimlachte ze en likte nog eens goed langs mijn stam. Nu jij schat knipoogde ze naar hem. Ruud opende zijn mond, Marga hield mijn pik vast, en voor de tweede keer zoog hij mijn pik zijn mond in. Ik sloot mijn ogen en liet ze begaan. 

Hij zoog en likte mijn paal grondiger en gewilliger en al snel voelde ik twee tongen en monden over mijn paal bewegen. Ik hijgde inmiddels ook meer en meer, en voelde het opborrelen bij me. Als jullie zo door zuigen dan kom ik zo hijgde ik. Jaaa hijgde Marga, in mijn mondje, spuit je maar leeg in mijn mondje kreunde ze. Ik kom kreunde ik en spoot in haar zuigende mondje, langzaam trok ze nog en liet hem uit haar mond glippen. Nu jij weer schat zei ze tegen Ruud, en duwde hem op mijn nog met sperma bedekte pik. Zonder twijfel of terughoudendheid zoog hij mijn pik zijn mond in en likte en zoog het restant er van af om gelijk daarna Marga uitvoerig te tongen. Mijn zaad uitwisselend met elkaar lagen ze op bed te tongen, toch wel verbaasd bekeek ik ze. Zo tijd voor de volgende ronde hijgde Marga geil en gebaarde mij naast haar te komen liggen. Mijn paal stond alweer stijf omhoog en geroutineerd deed ze een condoom om mijn pik. 

Sloeg een been over me heen en liet zich langzaam kreunend zakken. Ze begon al vlug sneller te bewegen en duwde zich elke stoot diep en zo ver mogelijk omlaag op mijn paal. Een hoog gilletje en een flinke zucht slaakte ze terwijl ze zich klaar reed op mijn pik. Kom schat hijgde ze tegen Ruud. Hij nam achter haar plaats en duwde zijn stijve pik tegen haar sterretje. OH JA...langzaam schat hijgde ze terwijl hij zijn pik in haar kontje duwde. Dat had ze vaker gehad want hij gleed er soepel in, Ruud pakte haar bij haar heupen en begon langzaam te stoten terwijl ze op mijn pik bewoog. OOW zo lekker kreunde ze, maak me klaar mannen maak me klaar, en kreunend kwam ze voor de tweede keer klaar. Ze duwde Ruud van zich af, keek me recht aan en zei langzaam, ik wil jou ook in mijn kont voelen. Ze klimt van me af en gaat geknield op bed zitten, laat zich voorover vallen en steekt uitnodigend haar kontje omhoog, kijkt geil achterom en knikt bemoedigend. Ruud had de smaak te pakken, hij bukt zich en zuigt mijn pik weer zijn mond in.

Geile slet hijgt Marga lachend, ik eerst en duwt hem opzij. Ik kniel achter haar en duw mijn eikel tegen haar gaatje, OOh kreunt ze terwijl ik langzaam in haar kontje glij. Oja oja kreunt ze, ga door, fukkk wat lekkerrr mmmm. Naast haar zit Ruud gefascineerd te kijken, hoe zijn vriendin in haar kont geneukt word maar ook hoe mijn harde paal in en uit haar kontje glijd en hoe zij kreunt van genot. Kom hier schat kreunt Marga en Ruud gaat voor haar zitten, en Marga zuigt zijn harde haar mond in en begint hem te zuigen. Spuit maar lekker in mijn mond kreunt ze en al snel kreunt hij dat hij komt, ze zuigt en likt hem schoon en kijkt hem hijgend aan. Ze wisselen een blik van verstandhouding, Marga kijkt achterom en hijgt nu Ruud. Hij knielt naast haar op bed, ik slik ook even terwijl ik mijn pik uit haar kont haal. Ze pakt een tube glijmiddel en smeert zijn kontje er mee in, en al snel duwt ze twee vingers naar binnen.

Ruud hijgt en kreunt, Marga glimlacht naar me en zegt we oefenen al even. Ze pakt mijn paal beet en leid hem naar zijn kontje, duwt mijn eikel er tegen aan. Ruud hield gespannen zijn adem in, langzaam gleed ik een stukje naar binnen. Auuww kreunde hij waarop Marga hem troostend toesprak te ontspannen en begon hem te tongen. Nog een stukje duwde ik en weer jammerde hij, Marga kwam even kijken en naar mij knipogend zei ze tegen Ruud: hij zit bijna helemaal in je schat, nog even volhouden. Ze ging met haar benen wijd voor hem zitten en duwde zijn hoofd tussen haar benen. Lik me kreunde ze tegen hem, gretig dook Ruud naar voren en begin te likken. Ik voelde hem ontspannen en duwde helemaal door tot ik helemaal in hem zat. OWW kreunde hij gesmoord, ik pakte hem bij zijn middel en begon langzaam te stoten. Marga zat het te bekijken met een geile glazige blik, hij likte haar en werd tegelijkertijd in zijn kont geneukt. 

Geluidloos spoorde ze mij aan om goed hard en diep te stoten. Duurde niet heel lang voor Ruud kreunde dat hij klaarkwam, waarop Marga ook begon te kreunen en schuddend klaarkwam op zijn tong. Spuit over ons gezicht hijgde Marga, ik haalde mijn paal uit zijn kont en trok het condoom er af. Ruud en Marga kwamen voor mij liggen en begonnen mij samen klaar te trekken en te zuigen. Ik kom kreunde ik en spoot mijn zaad over hun gezicht, Marga kreunde geil en Ruud hield zijn mond gewillig open. Samen likte ze mijn paal helemaal schoon, Marga leidde me naar de douche en na een opfrisbeurt kreeg ik bij de deur nog een knuffel van haar. Thuis ben ik nog een keer gaan douchen en besloot dat dit eenmalig was.  

4213 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.