Harloopavontuur

Vorige week eindelijk mijn harldloopschema weer eens bekeken. Sinds begin dit jaar was ik fanatiek begonnen met mijn wekelijkse rondjes, maar zoals dat wel vaker gaat als je alleen en niet in gezelschap loopt, schiet het er nog wel eens bij in.

Dinsdagavond was het droog en ik voelde de energiebanen in mijn lichaam stromen. Door de lenteachtige temperaturen die eerder op de dag een maximum van 17 graden hadden bereikt, kreeg ik een wat geilgevoel in mijn lijf. De lange strakke hardloopbroek ging aan en mijn favoriete jasje kon niet ontbreken. Hoewel het overdag lekker weer was, koelde het toch snel af in de avonturen. Het liefst loop ik hard zonder ondergoed. Zit niet echt fijn een boxershort onder een strakke hardloopbroek. 
Ik was met mijn favoriete rondje bezet en een deel van de route loopt langs een bedrijventerrein. Het hardlopen had mij dorstig gemaakt en ik besloot bij het benzinestation wat te drinken te halen. Rustig wandelde ik verder met in de ene hand mijn flesje en in de andere hand mijn telefoon. Ik zag dat ik een appje had ontvangen van een stelletje waar ik via chatgirl al wat verkennende gesprekken mee gevoerd had. Een stel dat in een plaats woont op 7 km van mijn woonplaats. “Heb je zin om langs te komen?

“De deur zetten we op een kier” en in de hal ligt de blinddoek klaar”. “Wees op tijd anders gaat de deur dicht”.  Waauw, daar liep ik in een strakke lange hardloopbroek en een uitnodiging om langs te komen. Het idee alleen al maakte mij erg geil. Het was maar goed dat het donker was en mijn uitstulping in mijn broek niet voor anderen zichtbaar was.
Ik appte terug dat ik er over 30 minuten kon zijn; ik ontving het adres en ik zette het op het lopen. De gedachte om misschien over een hal uur een geile ervaring te beleven, maakte het lopen nog leuker. 
Ik was maar net op tijd en de deur stond inderdaad op een kiertje. Ik ging naar binnen en deed de deur dicht en de blinddoek om. Ik hoorde een mannenstem, hij begroette mij in woorden en begeleidde me naar een ruimte. Het was de logeerkamer op de benedenverdieping van het huis bleek later. 
Hij ging achter me staan en zij voor me. Ik werd door beide betast en langzaam gingen mijn kleren uit. Hoewel kleren, het was maar een broek en een jasje en twee schoenen. Het voelde als een soort keuring. Ik voelde meerdere handen op mijn lijf, twee zachte borsten tegen mijn borsten en een heerlijke vrouwentong die mijn tong zocht om sensueel te zoenen. Ik werd niet veel later op het matras neergelegd. Zij ging op mijn gezicht zitten en pakte mijn pik vast om nog harder te maken. Zijn mond deed de rest. Waauw wat was die geil zeg....de blinddoek die ik om had, zorgde er voor dat ik alleen maar geiler werd. Doordat zij met haar lipjes op mijn mond zat, kon ik niets anders dan likken. Ze werd natter en natter. Wat smaakte ze toch lekker! Voorzichtig voelde ik iets tussen mijn billen schuiven. Het was een dildo. Hij probeerde de dildo bij mij naar binnen te duwen op het moment dat ze mij samen beurtelings pijpte. Damn, wat was dit een heftig geil gevoel. Zo ben ik aan het hardlopen en zo lig ik te geilen. Wel een mooie intervaltraining... Een die je trouwens niet snel terug ziet in de hardloopschema’s die je op internet kan vinden. De dildo gleed diep naar binnen en zij pijpte zo lekker dat ik binnen enkele minuten klaarkwam.

Ik kwam heftig klaar en had het gevoel dat ik maar klaar bleef komen. Straal voor straal belande op mijn buik en waarschijnlijk ook op hun lichamen. Dat eerste kon ik voelen en dat laatste kon ik door de blinddoek niet zien, maar zou me niets verbazen. Even pauze dacht ik...helaas dat werd me niet gegund. Ik moest haar weer likken. Hij pijpte me nog wat na en maakte mijn pik weer hard. Ik kreeg een condoom om mijn pik en hij begeleide mijn pik naar haar kutje. Ik lag nog steeds op mijn rug en voelde hoe zij met haar natte kutje op mijn pik ging zitten. Wauw hemeltjelief zou mijn oma zeggen...Daar ging ze, als een Amazone die haar paard berijd. Nadat ze haar parcours had afgelegd, kwam ze na de laatste “hindernis” heerlijk klaar. Het scheelde niet veel op ik was voor de tweede keer klaargekomen. Voor hun was de pauzetijd aangebroken. Ik deed mijn kleren weer aan en hij begeleidde me naar de voordeur. Direct buiten deed ik mijn blinddoek af en begon met het laatste deel van mijn route op weg naar huis.........Binnenkort spreken we weer af. Je kunt je voorstellen dat ik bijna niet kan wachten......wat is hardlopen toch een fijne sport!

3308 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.